Hantverksbryggeriet

Hantverksbryggeriet är precis som det låter, ett litet bryggeri där vi brygger öl enligt traditionella metoder på ett hantverksmässigt sätt. Vi producerar smakrika öl som är både ofiltrerade och opastöriserat vilket innebär att smakerna bevarats. Vi tappar vår öl både på fat och flaska och de starkare ölsorterna lämpar sig också för lagring.

Vi riktar oss till den allt större skaran av medvetna ölnjutare som har övergett en stor stark till förmån för mer fantasifulla alternativ. I samarbete med krogar och restauranger kan vi även erbjuda seminarier och ölprovningar för både privatpersoner och företag. Vi tar också gärna emot besökare som vill få en inblick i konsten att brygga god öl.

Bryggeriet, som ligger i Västerås grundades sommaren 2003 av några ölfantaster med goda bryggkunskaper. Vi är dessutom examinerade öldomare och har erfarenhet av ölbedömning i svenska mästerskap.

Hantverksbryggeriets vision är att öka kunskaperna om ölbryggning och ölet som kulturdryck, samt producera smakrikt kvalitetsöl som sticker ut från det vanliga sortimentet.

Skål! Raimo & Håkan

Info

Grundat: 2003
Var: Västerås